Reclame

Disneyland Paris voegt zitbanken toe aan Frozen-show

Even rustig zitten tijdens de show
5 minuten om te lezen
Goed nieuws voor de bezoekers van de Frozen musical-show, want Disneyland Paris heeft zitbanken toegevoegd in de twee zalen. Hierdoor moet je als bezoeker niet meer op de grond gaan zitten.

De Frozen-show, genaamd "Frozen: A Musical Invitation", is een live musical die plaatsvindt in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Het verhaal volgt Elsa, Anna en de rest van de personages uit de populaire Disney-film Frozen terwijl ze op zoek gaan naar het antwoord op de vraag "wat is een echte liefde?". De show is populair bij bezoekers van alle leeftijden en trekt veel bezoekers aan. In het eerste deel van de tweedelige show leer je samen met Kristoff, Sven en Anna een dansje waarmee je Elsa in het tweede deel kan verbazen.

Vanaf half november was de show niet meer te zien door de verbouwingswerken. Tot nu toe konden enkel de begeleiders van mindervalide personen zitten in de zalen. De andere bezoekers moest een willekeurige plaats innemen op de vloer. Vaak was dit verwarrend voor de bezoekers, waardoor Cast Members opnieuw en opnieuw moesten herhalen dat iedereen moest gaan zitten.

De toevoeging van de zitbanken aan de Frozen-show is een welkome aanpassing voor veel bezoekers van Disneyland Paris. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om de show comfortabeler te bekijken. Vanaf 16 december 2022 is de show opnieuw meermaals per dag te zien.

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.