Reclame

Disneyland Paris viert 30e verjaardag vanaf 6 maart 2022

Ga jij er bij zijn?
1 minuut om te lezen
Op 12 april 1992 verwelkomde Disneyland Paris officieel voor het eerste gasten na jaren van verbeelding, planning en ontwikkeling om de magische droom van Walt Disney tot leven te brengen in Europa. In 2022 bestaat Disneyland Paris maar liefst 30 jaar. Het wordt een feestjaar om nooit te vergeten.

Vanaf 6 maart 2022 beginnen de festiviteiten rond de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Wat er exact op het programma staat, zoals bijvoorbeeld een nieuwe avondshow of parade, is nog niet bekend, maar Disney belooft alvast een once-in-a-lifetime viering

Doorheen het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zal een feestelijke sfeer hangen en kan je genieten van uitzonderlijke ervaringen. De cast members van Disneyland Paris zullen centraal staan in het feest. Zij proberen de verwachtingen van gasten te overtreffen en iedere dag hun uiterste te doen om elk bezoek speciaal te maken. Meer details over de 30ste verjaardag van Disneyland Paris zullen binnenkort worden aangekondigd.

Het logo van de viering werd alvast wel aangekondigd. Simpel, maar geniaal. De cijfers 30 worden geschreven in de vorm van Mickey-oren. Wij kunnen alvast niet wachten op de start van de vieringen.

Bekijk hier alvast een teaser:

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.