Disneyland Paris vernieuwt en versneld toegangscontrole in één groot gebouw

Een nieuw gebouw van 1200 vierkante meter.
5 minuten om te lezen
Disneyland Paris maakt gebruikt van de sluiting om de ingang van haar resort volledig te vernieuwen. Tot voor kort had je verschillende ingangen waar je moest aanschuiven om je tas te laten controleren en je temperatuur te laten meten. Deze ingangen worden nu gereduceerd tot één groot gebouw.

Wie binnenkort naar Disneyland Paris gaat met de trein, zal een nieuwe ingang naar het resort zien. Het eerste wat je ziet, is het grote plein met kasseien. Vele bezoekers lopen over het plein om naar de ingang van Disneyland Paris, Disney Village of de parkeergarage te gaan. Tot nu had je hiervoor drie ingangen: eentje richting het Disneyland Paris, eentje richting het Walt Disney Studios Park een eentje richting Disney Village. Allemaal waren ze voorzien van één of meerdere groene tenten.

dlp-works-new-security-hall-04.png

Die tijd is voorbij. Disneyland Paris investeert in een nieuw gebouw van maar liefst 1200 vierkante meter die alle groene tenten moet vervangen. In het gebouw is er plaats voor meer controlelijnen en kunnen bezoekers dus sneller gecontroleerd worden. Ook voor de werkomstandigheden van de Cast Members en het beveiligingspersoneel is dit een hele vooruitgang. Bezoekers en Cast Members zijn nu bijvoorbeeld beter beschermt tegen allerlei weersomstandigheden.

dlp-works-new-security-hall-05.jpg

Door het plaatsen van het nieuwe gebouw, moet er wel veel vegetatie verwijderd worden, maar dit zal vervangen worden door nieuwe bloemen en planten. De ingang zal er dus anders uitzien. Tijdens de werken worden ook alle lantaarnpalen vervangen door LED-technologie.

dlp-works-new-security-hall-02.png
dlp-works-new-security-hall-01.jpg

Winnie the Pooh Dekbedovertrek voor Ledikant - 100x135 cm- Inclusief kussensloop
Disney Winnie The Pooh

€ 19,71

Disney Zonnescherm Winnie The Pooh 36 X 45 Cm Oranje 2 Stuks
Disney | 44 cm | Oranje

€ 8,49

PremiumBenefits - Diamond Painting Winnie de Pooh - Inclusief Opbergdoos en Accessoires - Diamond Painting Pakket Volledig - Winnie the Poeh
PremiumBenefits

€ 36,95

Disney Interstat Boekje Baby's Eerste Jaar - Girl
Disney | Babys eerste jaar

€ 11,99

Disney Nicotoy Knuffel Winnie the Pooh 61 cm
Disney | 2 - 100 jaar | Hoogte 61 cm

€ 19,99

Disney’s Winnie the pooh Kleurboek +/- 16 kleurplaten
Disney | 3 - 99 jaar

€ 4,95

Disneyland Paris werkt aan nieuw entertainmentaanbod voor heropening

23 april 2021 10:16

Orbitron wordt volledig vernieuwd

22 april 2021 22:21

Nieuwe foto's Avengers Campus tonen prachtig themaland

10 april 2021 13:26
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.