Disneyland Paris vernieuwt en versneld toegangscontrole in één groot gebouw

Een nieuw gebouw van 1200 vierkante meter.
5 minuten om te lezen
Disneyland Paris maakt gebruikt van de sluiting om de ingang van haar resort volledig te vernieuwen. Tot voor kort had je verschillende ingangen waar je moest aanschuiven om je tas te laten controleren en je temperatuur te laten meten. Deze ingangen worden nu gereduceerd tot één groot gebouw.

Wie binnenkort naar Disneyland Paris gaat met de trein, zal een nieuwe ingang naar het resort zien. Het eerste wat je ziet, is het grote plein met kasseien. Vele bezoekers lopen over het plein om naar de ingang van Disneyland Paris, Disney Village of de parkeergarage te gaan. Tot nu had je hiervoor drie ingangen: eentje richting het Disneyland Paris, eentje richting het Walt Disney Studios Park een eentje richting Disney Village. Allemaal waren ze voorzien van één of meerdere groene tenten.

dlp-works-new-security-hall-04.png

Die tijd is voorbij. Disneyland Paris investeert in een nieuw gebouw van maar liefst 1200 vierkante meter die alle groene tenten moet vervangen. In het gebouw is er plaats voor meer controlelijnen en kunnen bezoekers dus sneller gecontroleerd worden. Ook voor de werkomstandigheden van de Cast Members en het beveiligingspersoneel is dit een hele vooruitgang. Bezoekers en Cast Members zijn nu bijvoorbeeld beter beschermt tegen allerlei weersomstandigheden.

dlp-works-new-security-hall-05.jpg

Door het plaatsen van het nieuwe gebouw, moet er wel veel vegetatie verwijderd worden, maar dit zal vervangen worden door nieuwe bloemen en planten. De ingang zal er dus anders uitzien. Tijdens de werken worden ook alle lantaarnpalen vervangen door LED-technologie.

dlp-works-new-security-hall-02.png
dlp-works-new-security-hall-01.jpg

Toy Story Pluche Knuffel - Lotso Huggin Bear 32cm.
Disney

€ 32,95

Disney Puzzel 1500 Stukjes Art Gallery - King Legpuzzel (90 x 60 cm)
King | 8 - 99 jaar

€ 12,99

9 Disney - Winnie The Pooh Pressers - Stickers - 9 Vellen drukstickervellen
Disney

€ 6,99

Winnie de Poeh Pluche Knuffel Set 4 stuks (Winnie Iejoor Tijgertje Knorretje) | Disney Winnie The Pooh Plush Toy | Speelgoed Knuffeldier Knuffelpop voor kinderen | Disney
Winnie de Poeh

€ 59,95

Disney Nicotoy Knuffel Winnie the Pooh 61 cm
Disney

€ 35,4

Disney The Jungle book, 1000 stukjes Puzzel
Schmidt | 12 - 99 jaar

€ 25,95

Achter de schermen bij de renovatie van het kasteel van Doornroosje

10 april 2021 16:09

29e verjaardag Disneyland Paris wordt gevierd met online evenement

3 april 2021 16:01

Open de deur van je hotelkamer met je smartphone

3 april 2021 15:43
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.