Reclame

Disneyland Paris pauzeert jaarpaspoorten met onmiddellijke ingang

De echte reden is niet geweten.
4 minuten om te lezen
Disneyland stopt vanaf 15 juni 2021 met het verkopen van jaarpaspoorten. Huidige jaarpaspoorten die nog geldig zijn, kan je nog steeds gebruiken. Het vernieuwen ervan is niet meer mogelijk.

Waarom Disneyland Paris dit doet, is niet geweten. De laatste weken kwamen er veel klachten van houders van een jaarpaspoort. Na de aankondiging van de heropening, bleken de meeste datums voor de komende zomer al bezet te zijn. Door de verlaagde capaciteit van de Disney Parken door de Coronamaatregelen, waren de plaatsen voor jaarpaspoorthouders beperkt. 

Hierdoor werden er restricties opgelegd. Zo mochten er maar 3 reservaties gemaakt worden om toegang te krijgen tot het park. Ter compensatie werden alle jaarpaspoorten 60 dagen verlengd of kon je tot 10 juni de resterende dagen van je jaarpaspoort terugbetaald krijgen.

Nu worden alle jaarpaspoorten on hold gezet. Huidige jaarpaspoorten mogen nog steeds een reservatie maken volgens de regels. Op 15 en 16 juni 2021 krijgen houders van een jaarpaspoort eerder toegang tot de Disney Parken.

Misschien ook interessant?

Cast Members staken voor meer loon

23 mei 2023 22:41

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.