Reclame

Disneyland Paris lanceert tv-commercial van nieuwe Avengers Campus

Deze opent binnen enkele weken of maanden.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris is gestart met reclame te maken voor het nieuwe Marvel-themaland Avengers Campus. In de 30 seconden durende filmpje zijn meerdere Marvel-helden te zien, waaronder Spider Man, Iron Man, Black Widow en Captain America.

De opening van het Marvel-themaland is voor de komende weken gepland, in de zomer van 2022. Hiermee wordt de eerste fase van de grote renovatie van het Walt Disney Studios Park afgerond. Verder wordt er nog gewerkt aan een tweede themaland, het Frozen-gebied.

In het filmpje zie een vader met zijn dochter wandelen door Avengers Campus terwijl verschillende Marvel-helden met elkaar vechten. De spider-bots lopen door de voeten van de bezoekers en Spider Man probeert hun te verslaan. Hier wordt hij bijgestaan door de dochter. Daarna lopen ze Iron Man tegen het lijf waarmee ze op de foto gaan, met op de achtergrond de vernieuwde Iron Man attractie.

Fun fact. Een aantal van de beelden is in het Avengers Campus themaland gemaakt in Parijs, dat momenteel nog in volle opbouw is. De beelden werden gecombineerd met beelden uit het Amerikaanse Disneyland California Adventure Park, waar een gelijkaardige campus vorige jaar opende.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.