Disneyland Paris lanceert tv-commercial van nieuwe Avengers Campus

Deze opent binnen enkele weken of maanden.
4 minuten om te lezen
Disneyland Paris is gestart met reclame te maken voor het nieuwe Marvel-themaland Avengers Campus. In de 30 seconden durende filmpje zijn meerdere Marvel-helden te zien, waaronder Spider Man, Iron Man, Black Widow en Captain America.

De opening van het Marvel-themaland is voor de komende weken gepland, in de zomer van 2022. Hiermee wordt de eerste fase van de grote renovatie van het Walt Disney Studios Park afgerond. Verder wordt er nog gewerkt aan een tweede themaland, het Frozen-gebied.

In het filmpje zie een vader met zijn dochter wandelen door Avengers Campus terwijl verschillende Marvel-helden met elkaar vechten. De spider-bots lopen door de voeten van de bezoekers en Spider Man probeert hun te verslaan. Hier wordt hij bijgestaan door de dochter. Daarna lopen ze Iron Man tegen het lijf waarmee ze op de foto gaan, met op de achtergrond de vernieuwde Iron Man attractie.

Fun fact. Een aantal van de beelden is in het Avengers Campus themaland gemaakt in Parijs, dat momenteel nog in volle opbouw is. De beelden werden gecombineerd met beelden uit het Amerikaanse Disneyland California Adventure Park, waar een gelijkaardige campus vorige jaar opende.

'it's a small world' wordt meer inclusief dankzij poppen met een beperking

22 november 2022 21:20

Nieuwe LED-lampjes op het kasteel tijdens kerst

14 november 2022 13:51

Nieuw Marvel-personage Black Panther nu al te zien in Avengers Campus

13 november 2022 21:54
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.