Reclame

Disneyland Paris heropent de poorten met Disney-figuren en zwaaiende Cast Members

We kunnen opnieuw genieten van de magie!
1 minuut om te lezen
Na ruim vier maanden gesloten te zijn, opende Disneyland Paris op 15 juli 2020 opnieuw haar poorten voor het grote publiek. Hiervoor werd een korte ceremonie gehouden met een toespraak, vele Disney-figuren en Cast Members die een erehaag vormde op Main Street U.S.A. tot aan het Kasteel van Doornroosje.

Het was Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, die de gasten toesprak. "Het is geweldig om terug hier te zijn en jullie terug te verwelkomen", vertelde ze. "Welkom terug op de plaats waar magie werkelijkheid wordt". Ze werd bijgestaan door Mickey en Minnie Mouse in hun traditionele outfit.

Na de korte toespraak, mochten de eerste gasten het park binnen en werden ze verwelkomt door enthousiaste, zwaaiende Cast Members. Zij werden bekend als 'Magic Keepers' die de magie levend hielden tijdens de afwezigheid van de gasten. Ze vormden een erehaag naar het Kasteel van Doornroosje. Doorheen Main Street U.S.A. klonk een nieuw lied 'Make some Magic' dat speciaal voor de opening werd gemaakt.

Disneyland Paris is opnieuw open met strikte, nieuwe veiligheidsmaatregelen, waaronder een verminderde capaciteit van de Disney-parken, een gefaseerde opening van de Disney-hotels, een reservatiesysteem voor je aankomst, een nieuw all-you-can-eat formule voor buffetrestaurants en ontbijtennieuwe selfie-spots met Disney-figuren en het verplicht dragen van mondmaskers vanaf de leeftijd van 11 jaar.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.