Reclame

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

De officiële naam is bekend.
2 minuten om te lezen
Een betoverend nieuw hoofdstuk ontvouwt zich in Disneyland Paris met de onthulling van 'World of Frozen', de officiële naam van het betoverende nieuwe gebied in het Walt Disney Studios Park dat draait om de avonturen van de geliefde zusjes uit het koninkrijk Arendelle.

Stap binnen in 'World of Frozen' en laat je meevoeren door een wereld van magie en avontuur terwijl je geleidelijk zicht krijgt op de majestueuze North Mountain en de kleurrijke gevels van het charmante Arendelle. Dit nieuwe themaland belooft een schat aan ervaringen met onder andere een winkel vol met magische souvenirs, een ontmoetingsplek met je favoriete personages en een betoverende attractie die de magie van Frozen tot leven brengt.

Gelegen aan de rand van het betoverende Adventure Bay (de officiële naam van het grote meer), een uitgestrekt meer dat het centrum van de parkuitbreiding siert, zal 'World of Frozen' niet alleen een visueel spektakel zijn, maar ook een bruisende hub van entertainment. Een uniek entertainmentpodium met fonteinen, meeslepende muziek, betoverende lichteffecten en speciale technologische hoogstandjes staat klaar om gasten te betoveren en te verbazen.

Adventure Bay zelf zal dienen als een schilderachtig icoon en een uniek entertainmentpodium met een adembenemend uitzicht van 360 graden. De nieuwste technologieën zullen worden ingezet om opwindend watergebonden entertainment te bieden, waardoor elke bezoeker wordt ondergedompeld in de magie van Frozen op een manier die nog nooit eerder is vertoond.

Een hoogtepunt van 'World of Frozen' zal ongetwijfeld de eigen versie van Frozen Ever After zijn, de geliefde attractie die momenteel te vinden is in Walt Disney World en Hong Kong Disneyland. Gasten zullen de kans krijgen om zich te laten betoveren door de betoverende wereld van Elsa, Anna en hun vrienden in een onvergetelijke ervaring die de grenzen van fantasie en realiteit overstijgt.

Tijdens een betoverende persconferentie werden ook enkele beelden gedeeld van de prachtige architectuur van de gebouwen, waardoor fans een glimp kregen van de magische wereld die binnenkort zal worden onthuld.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.