Reclame

Disneyland Paris gaat pas in april 2021 terug open

Nog even wachten op de magie!
1 minuut om te lezen
De slechte evolutie van cijfers rond het Coronavirus in Frankrijk gooien roet in het eten voor Disneyland Paris. De hongerige Disney-fan zal nog zeven weken extra moeten wachten. De opening in februari wordt uitgesteld naar 2 april 2021.

Eind oktober moest Disneyland Paris voor een tweede keer haar poorten sluiten. Er werd toen gehoopt om tijdens de kerstperiode voor twee weken opnieuw te openen. De cijfers rond het Coronavirus bleven echter slecht, waardoor er gemikt werd op een opening op 13 februari 2021 die nu opnieuw verzet wordt.

Recent werd er nog een strengere avondklok vanaf 18u ingevoerd. De situatie in Frankrijk blijft echter slecht, net als in vele andere landen. Hierdoor blijven de Disney-parken gesloten. "Als de omstandigheden het toelaten, heropent Disneyland Paris op 2 april 2021", laat Disneyland Paris weten in een online bericht. Je kan wel al een verblijf boeken vanaf deze datum. Gasten met een boeking tijdens de sluiting, worden aangeraden om de klantendienst te contacteren.

De openingsdata van de Disney-hotels zijn ook al bekend. Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel Santa Fe openen als enige hotels op 2 april. Vanaf 1 juli volgen Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Davy Crockett Ranch. Disney's Sequoia Lodge zal waarschijnlijk pas in het najaar terug openen en het Disneyland Hotel blijft gesloten.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.