Reclame

Disneyland Paris bevestigd openingsdata van twee nieuwe themalanden

Ben jij ook benieuwd?
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft de openingsdata van Avengers Campus en het Frozen themaland bevestigd. Er was schrik dat door het Coronavirus de werken vertraagd zouden worden, maar dat lijkt niet het geval te zijn. Het eerste themaland wordt in 2022 geopend.

Het gaat dan om het themaland Avengers Campus waarin je wordt meegenomen in de wereld van de Marvel-superhelden. De opening in 2022 is net op tijd voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Bij de opening worden twee nieuwe attracties geopend.

Een gloednieuwe attractie wordt momenteel gebouwd op de plaats waar vroeger Armageddon stond. Web Slingers: A Spider-Man Adventure wordt een interactieve attractie waarbij je spinnenwebben moet afschieten vanuit je pols om te helpen de Spider-Bots te stoppen die het bedrijf WEB hebben overgenomen.

De tweede attractie is een makeover van Rock 'n' Roller Coaster. Aerosmith is out en de achtbaan krijgt Iron Man als de nieuwe superheld. Aan de achtbaan zelf wordt er niets gewijzigd.

Verder komt er een nieuwe restaurant 'Pym Test Kitchen' en enkele meet en greet locaties.

Het nieuwe Frozen themaland staat gepland om open te gaan in 2024 of 2025. De eerste werken zijn al bezig. In het nieuwe themaland, gelegen rond een prachtig meer, loop je door Arendelle, een authentiek Noors dorpje. 

De grondvesten zijn al gelegd voor een Frozen-darkride waarin je de avonturen van Olaf, Anna en Elsa kan beleven. Verder komt er een nieuw restaurant en een meet en greet locatie in een kasteel.

Over het Star Wars themaland werd er niet gesproken. Het is niet duidelijk of dit themaland nog op de plannen staat of verschoven is naar een latere datum.

Misschien ook interessant?

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.