Reclame

Disneyland Paris annuleert Electroland en Pride-evenement in 2021

Opnieuw annulaties...
1 minuut om te lezen
2021 is nog maar net gestart en Disneyland Paris kijkt alvast naar het komende jaar. Vorig jaar werden talrijke evenementen geannuleerd met de boodschap 'tot in 2021'. Dat lijkt alvast voor Electroland en Disneyland Paris Pride niet het geval te zijn.

Door Corona is de kans klein dat beide evenementen kunnen plaatsvinden. Electroland, het dancefestival met bekende DJ's in het Walt Disney Studios Park, zou normaal plaatsvinden van 2 tot en met 4 juli 2021. Het LGBTQ-evenement Disneyland Paris Pride stond gepland voor 12 juni 2021.

De ticketverkoop voor beide evenementen was nog niet gestart. Ook waren er voor Electroland nog geen namen bekend gemaakt. Door de evolutie van de Coronacijfers neemt Disneyland Paris neemt het zekere voor het onzekere en annuleert alvast de evenementen.

In mei 2020 zou ook de eerste editie van Disneyland Paris Princess Run plaatsvinden. Over dit evenement werd geen nieuwe datum gecommuniceerd. Hardlopers zullen waarschijnlijk tot in september moeten wachten voor het grote Disneyland Paris Run Weekend, als de wereld dan klaar is voor evenementen.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.