Reclame

Disneyland Parijs viert Star Wars Night met spectaculair vuurwerk en dansfeest

Stevig uit de bol gaan!
5 minuten om te lezen
Op de speciale Star Wars Night op 5 & 6 mei 2017 kregen de Gasten een traktatie van shows, parades, vuurwerk en een exclusieve preview van Hyperspace Mountain.

Vanaf 17u kon je exclusief met je bandje het Walt Disney Studios Park betreden via een speciale ingang aan de zijkant van studio 1. Een aantal attracties bleven langer open voor de gelegenheid.

Het programma voor de avond was hetzelfde als tijdens Season of the Force. Tijdens de 'Storm Troopers Patrol' & 'First Order March' patrouilleerde Storm Troopers door het park richting het podium op 'La Place des Stars'. Op dit podium werd een voorstelling gehouden van 'Star Wars: A Galaxy Far, Far Away'.

In het Animagique Theater kon je leren om een Jedi vechter te worden bij in de 'Jedi Training Academy'. Verder kon je nog je favoriete Star Wars-figuren ontmoeten waaronder Darth Vader en Chewbacca.

VIP gasten mochten met hun bandje ook het Disneyland Park binnen om te kunnen genieten van een exclusieve preview van de nieuwe Hyperspace Mountain.

Voor alle feestbeesten werd de hele avond op 'La Place des Stars' een DJ-set gegeven van DJ Elliot tijdens 'The Intergalactic Dance Party' met als afsluiter een voorstelling van de vuurwerkshow 'Star Wars: A Galactic Celebration' geprojecteerd op de Tower of Terror.

[LIVE] "Star Wars : La Célébration Galactique" de la soirée Star Wars de Disneyland Paris. #ED92 #DisneylandParis #SoireeStarWars #StarWars

Geplaatst door ED92 op vrijdag 5 mei 2017


Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.