Disneyland Parijs viert Halloween met nieuwe 'scare zone', parades en shows

Happy Halloween!
7 minuten om te lezen
Op 31 oktober 2018 werd de jaarlijkse Halloween Soiree Party georganiseerd in het Disneyland Parijs. Deze jaarlijkse traditie werd dit jaar uitgebreid met een nieuwe 'scare zone' in Adventureland, een grote parade, een Big Hero 6 show en een nieuwe show met de Disney schurken.
dlp-halloween-2018-soiree-4.jpg

Van 20.30 tot 02.00 konden gasten met een speciaal ticket genieten van dit evenement. Voor één keer kon je zelfs verkleed het park betreden! In Fantasyland kon je op het Royal Castle Stage genieten van een nieuwe show met Mickey Mouse, Disney schurken, vuurwerk en lichtprojecties. De show, met de naam 'Rock on with the Disney Villains', werd maar liefst 6 keer opgevoerd.

Fans van Big Hero 6 konden in het Discoveryland Theater genieten van de nieuw show met Baymax in de hoofdrol. Tijdens de voorstelling konden we Hero Hamada, Honey Lemon, Go Go Tamago, Wasabi, Fred en Yokai aan het werk zien.

Doorheen het park kon je jouw favoriete Disney-figuren ontmoeten, zoals Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, maar ook meer zeldzame Disney-figuren waaronder Edgar (de Aristokatten), Dark Vader, Chewbacca, Malificent en de heks uit sneeuwwitje.

Het hoogtepunt van elke Halloween Soiree, is de groteparade dit doorheen het park trekt. Deze keer waren er extra praalwagens met alle Disney-schurken.

De 'not so scary Halloween' werd dit jaar wel scary gemaakt, want Adventure Isle werd omgetoverd tot een heuse Scare Zone. In het thema van Pirates of the Caribbean werd het eiland geteisterd door zombies en bloeddorstige piraten. De vele rookeffecten en minimale belichting zorgden voor een heus angstaanjagende bedoening. Cast Members stonden dan ook aan de ingang om iedereen te informeren dat deze Scare Zone niet geschikt was voor jonge kinderen.

Doorheen de hele avond werden er ook verschillende dance parties georganiseerd waaronder Goofy's Skeletoon Party in Frontierland, Evil Emperor Zurg's Disco Party en Discoveryland welcomes DJ DON DIABLO in Discoveryland en een sing-a-long show met nummers uit Disney Channel's The Descendants in het Discoveryland Theater.

Winnie the Pooh Vlaggenlijn
Disney

€ 4,99

Disney’s Winnie the pooh Kleurboek +/- 16 kleurplaten
Disney | 3 - 99 jaar

€ 4,95

Mad Beauty x Disney - Winnie The Pooh Eyeshadow Palette - Oogschaduw Palette
Mad Beauty | Glanzend

€ 18,95

Winnie the Pooh Dekbedovertrek voor Ledikant - 100x135 cm- Inclusief kussensloop
Disney Winnie The Pooh

€ 24,0

Schmidt Spiele Disney Winnie The Pooh Contourpuzzel 1000 stuk(s) Stripfiguren
Schmidt Spiele | 12 - 99 jaar

€ 25,86

Winnie the Pooh Diaper bags Disney Winnie The Pooh Better Care Luiertas - l Grey
Winnie de Poeh

€ 51,99

Previewdagen Avengers Campus van 16 tot 19 juli 2022

23 juni 2022 22:07

Krijg tot een jaar gratis Disney+ bij aankoop tickets Disneyland Paris

22 juni 2022 21:24

Planet Hollywood in Disney Village sluit definitief in 2023

14 juni 2022 23:09
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.