Reclame

Disneyland Parijs heeft een nieuwe CEO

Dit is de opvolgster van Catharine Powell
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft eindelijk een opvolgster gevonden voor Catharine Powell. Vanaf vandaag neemt de Canadese Natacha Rafalski de taak op zich om het Walt Disney Studios Park om te vormen.

Catharine Powell stopte in maart 2018 met haar taak als CEO van Disneyland Parijs. Zij werd gepromoveerd tot hoofd van de Disney Parks & Resorts Western Region. Vanuit Los Angeles staat zij in voor voor de Disney-parken Disneyland Anaheim, Walt Disney World en natuurlijk ook Disneyland Parijs.

Haar opvolgster Natacha Rafalski is afkomstig uit Canada en werkt al 23 jaar voor The Walt Disney Company. In 2013 werkte ze voor Shanghai Disneyland, waarna ze 2017 naar Disneyland Parijs als Chief Financial Officer.

In haar nieuwe rol als CEO van Disneyland Parijs zal ze verantwoordelijk zijn voor de grote investering van 2 miljard euro in het Walt Disney Studios Park.

Elke jaar bezoeken meer dan 15 miljoen gasten de twee themaparken in Disneyland Parijs. In totaal werken er 16.000 Cast Members en zijn er 8 hotels.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.