Reclame

Disneyland Parijs geeft beeld en uitleg bij allereerste Marvel-hotel

Ga jij er slapen?
5 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft meer uitleg gegeven over de activiteiten en de kamers van het nieuwe Marvel-hotel. Het nieuwe hotel bevat meer dan 300 kunstwerken, twee restaurants, twee bars, een zwembad, een winkel, een fitnesscentrum en een speciale kids-ruimte.

Binnenkort kunnen gasten Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ervaren, waarbij 80 jaar Marvel verhalen wordt gevierd in een typisch New Yorkse setting, met een tijdloze Art Deco stijl. Het hotel is geïnspireerd op een kunstgalerie in New York, als eerbetoon aan de stad waar veel iconische Marvel Superhelden en de kunstenaars die ze hebben gemaakt, zijn gevestigd.

Bij de heropening volgende zomer, is dit het eerste hotel dat volledig is gewijd aan de Marvel kunst. Het nodigt gasten uit om de iconische verhalen en karakters van dit epische universum te ontdekken met één van de grootste Marvel kunstwerken collectie ter wereld die voor publiek toegankelijk is.

Disneyland Paris werkt samen met meer dan 50 kunstenaars van Marvel Comics en Marvel Studios om meer dan 300 kunstwerken samen te brengen die de rijkdom van het Marvel Universum tonen – stripboekomslagen, posters, illustraties uit films, storyboards, originele schetsen en nog veel meer – inclusief exclusieve en nog nooit eerder getoonde stukken.

Deze enorme renovatie omvat volledig opnieuw ontworpen kamers met een moderne uitstraling, Marvel kunstwerken in elke kamer en een speciale knipoog naar de legendarische Iron Man in alle Empire State Club kamers. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel heeft ook suites waar gasten nog meer kunnen genieten van ander andere de Avengers en Spider-Man. Gasten vinden spectaculaire werken van Marvel kunstenaars en zelfs het meubilair bevat subtiele verwijzingen naar deze iconische helden.

Gasten die in Club kamers en Suites verblijven, genieten van exclusieve diensten, zoals een speciale receptie en toegang tot de Empire State Lounge, een elegante en rustige privélounge, waar gasten genieten van hun ontbijt. Naast deze voordelen kunnen gasten, in unieke restaurants en bars in de Art of Marvel stijl, nog meer genieten:

  • Manhattan Restaurant wordt een elegant en verfijnd restaurant met tafelbediening, met een prachtige kroonluchter geïnspireerd op Thor’s Paleis in Asgard. Het menu legt de nadruk op authentieke smaken, die doen denken aan een Italiaanse trattoria, met verse en lokale producten.
  • Downtown Restaurant wordt een culinaire reis door een kosmopolitisch New York waar typisch Amerikaanse gerechten samenkomen met smaken uit Chinatown en Little Italy. Gasten kunnen zelfs zien hoe koks de maaltijden bereiden. Het restaurant biedt ook een selectie van op Marvel geïnspireerde specialiteiten en de muren zullen 90 originele geschetste portretten van Marvel Superhelden tonen.
  • Skyline Bar wordt een elegante, typische New York Martini-bar, met adembenemend uitzicht op de Skyline van New York, dat enkele heroïsche verrassingen met zich meebrengt. In de Skyline Bar worden Marvel cocktails en een uitstekende selectie wijnen geserveerd.
  • Lounge Bar wordt een trendy Manhattan-bar in loftstijl met verse en biologische producten zoals biodynamische wijnen, flessen bier van ambachtelijke brouwerijen en meer. Absoluut de beste plek om familie of vrienden te ontmoeten na een magische dag in de Disney Parken.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zal ook het allereerste Disney Hotel zijn dat Marvel Superhelden ontvangt. Gasten hebben heroïsche ontmoetingen met iconische Marvel personages op een speciale locatie: Super Hero Station. Naast het ontmoeten van favoriete superhelden zijn er voor gasten unieke fotolocaties gecreëerd. Denk hierbij aan het vastpakken van de hamer van Thor of lid worden van de Collector’s Collection van de Guardians of the Galaxy.

Gasten kunnen ook genieten van vele andere faciliteiten tijdens het verblijf in het hotel, waaronder:

  • Metro Pool, een binnen- en buitenzwembad met jacuzzi, sauna en Turks bad.
  • Metro Health Club, een fitnesscentrum uitgerust met diverse sportapparaten en verschillende buitensportactiviteiten.
  • Marvel Design Studio, in deze speciale ruimte leren kinderen hoe ze een echte Marvel artiest kunnen worden in een omgeving geïnspireerd op de ruimtes waar de strips worden gemaakt.

Gasten kunnen zelfs naar huis gaan met een souvenir van hun Marvel avonturen uit The New York Boutique, dat een selectie exclusieve Marvel collectors items aanbiedt.

Daarnaast genieten gasten in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ook van de voordelen van een verblijf in een Disney Hotel, inclusief de gratis shuttlebus, Extra Magic Hours en nog veel meer.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel opent in de zomer van 2020. Vanaf 5 november 2019 is het mogelijk om een kamer te reserveren.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.