Reclame

Disneyland Parijs brengt unieke, limited-edition, Mickey Mouse merchandising uit

Mickey Mouse verjaart en jij viert mee!
5 minuten om te lezen
Op 18 november 1928 verscheen Mickey Mouse voor het eerste op het scherm met de Disney-animatiefilm 'Steamboat Willie'. Speciaal voor de 90e verjaardag van de meest bekende muis van de wereld, brengt Disneyland Parijs een uniek collectie aan merchandising uit. Alleen te verkrijgen in de Disney-parken.

Het gaat om een paar beeldjes, een pin, een sleutels, t-shirts en pluchen knuffels. Sommige items zijn gelimiteerd tot 1928 stuks, het jaartal waarin Mickey Mouse voor het eerste op het scherm verscheen.

De collectie is gebaseerd op het evenbeeld van Mickey in de jaren 30 en werd ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar-ontwerpers Kevin Kidney en Jody Daily. Hun creatieve flair, oog voor detail en uitgebreide kennis van het Disney-verhaal zijn slechts enkele van de essentiële ingrediënten die elk van hun creaties zo uniek maken.

De meeste items zullen te koop zijn vanaf 16 november 2018in The Disney Gallery (Disney Village) en Harrington’s Fine China Porcelains (Disneyland Park). Op 18 november worden de pin’s in beperkte oplage exclusief verkocht bij Pueblo Trading Post (Disneyland Park) en de t-shirts bij Flora’s Unique Boutique (Disneyland Park), Les Légendes d’Hollywood (Walt Disney Studios Park) en World of Disney (Disney Village).

Dit zijn de prijzen:

  • t-shirt: €25.99
  • Pin: €15.99
  • Sleutel: €24.99
  • Pluchen knuffel: €69
  • Kerstversiering: €24.99
  • Kevin & Jody Mickey: €89
  • Kevin & Jody Mickey & Minnie: €149

Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

26 april 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.