Reclame

Disneyland Hotel opent opnieuw haar deuren

Vanaf 2024.
1 minuut om te lezen
In het eerste kwartaal van 2024 zal het betoverende Disneyland Hotel haar deuren opnieuw openen. De exacte datum van deze langverwachte heropening zal worden onthuld op 12 september 2023. Vanaf dat moment zullen de allereerste kamers beschikbaar zijn om te boeken.

Wanneer het in het eerste kwartaal van 2024 heropent, zal het Disneyland Hotel het allereerste Disney Hotel worden dat gasten meeneemt op een majestueuze reis ter ere van de Disney-royalty.

Deze ultieme ervaring in Disneyland Parijs neemt koninginnen en koningen van alle leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke personages uit de klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Assepoester, Schoonheid en the Beast, The Princess and the Frog, en recente films die met succes zijn ‘gekroond’, zoals Frozen, Moana en Raya and the Last Dragon.

Gasten zich laten inspireren door hun favoriete koninklijke verhalen in prachtig gethematiseerde restaurants en kamers. De heropeningsdatum van het Disneyland Hotel en meer informatie zullen worden onthuld wanneer de boekingen op 12 september worden geopend.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.