Reclame

Disneyland Hotel gaat later open, Disney's Hotel Cheyenne sluit opnieuw

Nieuwe informatie van de reisbureau's
1 minuut om te lezen
Er is nieuwe informatie verschenen over de opening van de Disney-hotels. Volgens reisbureau's zou het Disneyland Hotel pas in december opnieuw openen in plaats van september en zou Disney's Hotel Cheyenne opnieuw sluiten.

Update: deze informatie werd bevestigd door Disneyland Paris.

Het Disneyland Hotel zou normaal op 7 september 2020 terug haar deuren openen. Deze openingsdatum zou verlaat worden naar 8 december 2020. Disney's Hotel Cheyenne, dat opende op 20 juli 2020, zou opnieuw sluiten van 1 oktober tot en met 28 februari 2021. Een verklaring werd niet gegeven, maar de kans is groot dat dit met Corona te maken heeft.

De informatie werd beschikbaar gemaakt door verschillende reisbureau's en door fansite @DLPReport op Twitter. Disneyland Paris heeft nog niet officieel bevestigd.

Verder zou de opening van Disney's Sequoia Lodge worden uitgesteld naar minstens 1 mei 2021. Over Disney's Davy Crockett Ranch en Disney's Hotel New York is nog niets bekend.

Heb je een verblijf geboekt in een hotel dat gesloten is? Contacteer dan de helpdesk van Disneyland Paris voor meer informatie. Je hebt de mogelijkheid om je trip om te boeken naar een ander hotel tegen dezelfde prijs. Gasten van het Disneyland Hotel krijgen het verschil terugbetaald. Je kan ook je reis annuleren en dan krijg je het volledige bedrag terug.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.