Reclame

Disney Village gedeeltelijk heropend voor kerstaankopen

Maar tijdig reserveren is de boodschap!
2 minuten om te lezen
Disney Village in Disneyland Paris is sinds 5 december gedeeltelijk heropend. Op deze manier kunnen locals toch nog Disney-kerstaankopen doen. De Disney Parken blijven gesloten tot 13 februari 2021.

Wie in de buurt van Disneyland Paris woont en toch zijn Disney-cadeaus wilt kopen, kan gerust adem halen. Disney Village is van zaterdag 5 december tot en met woensdag 23 december 2020 dagelijks geopend van 14.00u tot 20.00u, maar met een kleine kanttekening. Enkel de grote Disney-winkel 'World of Disney' en enkel kerstkraampjes zijn geopend.

In de grote Disney-winkel vind je duizenden Disney-artikelen, van Marvel tot Disney klassiekers en zelfs artikelen die enkel in Disneyland Paris te verkrijgen zijn. Voor de heropening krijg je op sommige artikelen tot 30% korting. Houders van een jaarpaspoort krijgen hun korting er nog bovenop.


Tijdig aanwezig zijn is de boodschap, want er mogen slechts een beperkt aantal mensen de winkel binnen. Afgelopen dagen ontstond er buiten al een wachtrij van meer dan anderhalf uur. Disneyland Paris heeft ook een 'click & collect' systeem voorzien. Surf op voorhand naar store.disneylandparis.com om alle artikelen te bekijken. Hier vind je alles wat in de winkel te verkrijgen is. Betaal online en je kan je bestelling snel afhalen.

De nabijgelegen Indigo parking is geopend. Hier kan je een uur gratis parkeren als je een aankoop doet in de World of Disney winkel. Buiten deze winkel zijn ook enkele kerstkraampjes geopend. Hier worden onder meer kaarsen, wafels en pannenkoeken verkocht. Vanaf 15 december kan je ook opnieuw naar de bioscoop.

Belgen kunnen jammer genoeg niet reizen naar Disneyland Paris. Momenteel zijn alle niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden.

Foto's copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.