Reclame

Disney viert 10e verjaardag Tower of Terror met groot feest

De Tower of Terror werd in de bloemetje gezet met een speciaal evenement.
4 minuten om te lezen
De Tower of Terror bestaat 10 jaar en dit werd gevierd in Disneyland Parijs. Alle Infinity jaarkaarthouders konden tickets krijgen om mee te vieren. Het Walt Disney Studios Park was natuurlijk het decor voor dit speciale evenement met projecties, shows, dj's en attracties.

De avond begon met een projectshow op de Tower of Terror die voor de gelegenheid was ingepakt in cadeaupapier. Met een heuse show en acteurs in de klederdracht van de jaren '30 werd de Tower uitgepakt.

dlp-hth

Tijdens de hele avond konden Gasten genieten van speciaal geopende attracties, waaronder de Rock 'n' Roller Coaster. De achtbaan werd omgetoverd met een heus 'Tower of Terror'-tintje. Tijdens de rit kreeg je een mix van de onheilspellende muziek te horen vanuit de Twilight-saga.

Natuurlijk was de Tower of Terror zelf ook geopend. Hier kon je de gasten van het hotel ontmoeten, maar ook de dienstmeisjes en de portiers.

dlp-hth-6.jpg

Uniek voor het Walt Disney Studios Park is dat er authentieke wagens door het park reden met daarop acteurs in klederdracht van de jaren '30. Daarnaast was er ook nog een speciale DJ party op La Place des Stars en kon je exclusieve merchandising aankopen waaronder een unieke 'room key' uit het hotel.

dlp-nieuws-towerofterrorparty-09.jpg

Deze merchandising is nog tijdelijk verkrijgbaar in de Gift Shop van The Tower of Terror.

Foto's ED92

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19

Ontmoet The Mandalorian en Grogu tijdelijk in Disneyland Paris

2 maart 2023 14:45

Exclusief D23 Gold Member evenement in Disneyland Paris

24 februari 2023 23:23
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.