Reclame

Disney verklapt plannen voor een nieuwe Marvel attractie

Het Walt Disney Studios Park krijgt een 'nieuwe' attractie
1 minuut om te lezen
Tijdens de D32 expo in Japan afgelopen nacht werden alle plannen voor de toekomst van verschillende Disney-parken uit de doeken gedaan. Ook Disneyland Parijs kreeg een vermelding. Het Walt Disney Studios Park krijgt er een nieuwe Marvel attractie bij.

Het was Bob Chapek die vertelde dat de beroemde achtbaan Rock 'n' Roller Coaster zal worden omgebouwd tot een Marvel attractie. "Bezoekers beleven een razendsnel hyperkinetisch avontuur samen met Iron Man en hun favoriete Avengers", vertelde hij.

Het is mogelijk dat dit de nieuwe attractie is die The Walt Disney Company aankondigden tijdens hun overname. Echter is het geen nieuwe attractie, maar een make-over van een huidige.

Vanaf 14 mei 2018 sluit de attractie voor een paar dagen voor onderhoud om in september 2018 definitief te sluiten voor de verbouwing tot een Marvel-attractie. In 2020 zou de attractie opnieuw open gaan.

Sinds de opening in 2002 stond Rock 'n' Roller Coaster in het teken van de Amerikaanse Rock-band Aerosmith. Aan boord van de treinen krijg je dan ook hun bekendste nummers te horen waaronder 'Walk this way'.

In oktober sluit ook Hotel New York om omgebouwd te worden tot een Marvel hotel.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.