Disney Pixar film 'Soul' skipt de filmzalen

...en gaat rechtstreeks naar Disney+
4 minuten om te lezen
Het Coronavirus blijft een effect hebben op de filmindustrie. Disney heeft bekend gemaakt dat de nieuwste Disney Pixar film 'Soul' niet meer zal verschijnen in de filmzalen. In plaats daarvan zal de film beschikbaar worden op de streamingdienst Disney+.

Wereldwijd zijn er vele filmzalen gesloten of draaien ze op de helft van de capaciteit omdat er plaats moet gelaten worden tussen elke stoel en de zalen moeten vaker ontsmet worden. Na het herhaaldelijk uitstellen van Disney's Mulan, heeft Disney nu beslist om de Disney Pixar film 'Soul' rechtstreeks op Disney+ te lanceren vanaf 25 december 2020.

In de nieuwe film maak je kennis met Joe Gardner. Joe is muziekleraar op een middelbare school en krijgt de kans om in de beste jazzclub in de stad te spelen. Eén klein missertje zorgt er echter voor dat hij in The Great Before belandt, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Joe is vastberaden om terug te keren naar zijn oude leven en schakelt de hulp in van de wijze ziel 22, die dat hele menselijke gedoe maar raar vindt. Terwijl Joe aan 22 wil laten zien wat er zo leuk is aan het leven, ontdekt hij wellicht antwoorden op een aantal levensvragen. 

Frozen 2 Zingende Elsa - Pop
Disney Frozen | 3 - 12 jaar

€ 22,29

Frozen 2 Elsa - Pop
Disney Frozen | 3 - 12 jaar

€ 16,49

Frozen 2 Anna - Pop
Disney Frozen | 3 - 12 jaar

€ 17,99

Disney's Grootste Hits
Disney | CD (ALBUM) | 2 disks | oktober 2014

€ 9,99

Disney Princess Royal Shimmer Rapunzel- Modepop
Disney Princess | 3 - 8 jaar

€ 20,99

Geen inspiratie voor je kerstlijst? Check deze Disney-cadeaus!

24 november 2020 20:45

Eerste blik op de wagentjes van nieuwe Spider Man-attractie

18 november 2020 22:52

Buffalo Bill’s Wild West Show en enkele andere shows gooien de handdoek in ring

16 november 2020 22:30
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.