Reclame

Disney+ Original 'Behind the Attraction' binnenkort te zien

Kom meer te weten over de Disney-attracties
5 minuten om te lezen
Vanaf 21 juli geeft Disney+ je een kijkje achter de schermen bij enkele van de meest geliefde attracties en bestemmingen van de Disney Parken in een nieuwe Disney+ Original serie. In de nieuwe docureeks 'Behind the Attraction' krijg je in 10 afleveringen nooit gezien beeldmateriaal te zien.

Enkele van de klassieke attracties die centraal staan in het programma zijn: Jungle Cruise, Haunted Mansion, Stars Wars: Galaxy's Edge, The Twilight Zone Tower of Terror, Space Mountain, Hall of Presidents en "it's a small world".

Er zal ook een aflevering gewijd zijn aan het iconische Disneyland Hotel en het ontstaan ervan. In een andere aflevering zullen Disney Imagineers uitleggen hoe de verschillende kastelen in de parken zijn ontworpen en gebouwd. Ook het transportsysteem van treinen, trams en monorails worden onder de loep genomen.

Met behulp van archiefmateriaal en nooit eerder vertoonde beelden en foto's, verkent Behind the Attraction de rijke geschiedenis van het Disney Park en hoe de verschillende attracties in de loop der jaren werden ontwikkeld en verfijnd naarmate nieuwe ideeën aan het licht kwamen en technologie zich ontwikkelde. Naast zeldzame interviews met Walt Disney, bevat de show exclusieve interviews met Disney Legends en vele Imagineers van vroeger en nu, waaronder Bob Weis, Jeanette Lomboy, Kim Irvine, Scott Trowbridge, Tom Fitzgerald, Scot Drake, Carmen Smith, Joe Rohde en anderen.

disney-plus-behind-the-attraction.jpg

Nieuwe Minnie-collectie ter ere van Polka Dot Day

12 januari 2023 22:02

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

12 januari 2023 21:43

Nieuwe droneshow "Avengers: Power the Night" tijdens Grote Finale 30e verjaardag in Disneyland Paris

10 januari 2023 21:47
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.