Reclame

Disney figuren verdwijnen uit Café Mickey

1 minuut om te lezen
Het gerucht gaat de ronde dat Disneyland Parijs wilt stoppen met het ontbijt met Disney figuren in Café Mickey, gelegen in Disney Village.

Als je 'ontbijt met Disney figuren' zegt, dan zeg je automatisch 'Café Mickey'. Hier kan je, als je tijd reserveert, ontbijten met Mickey en Minnie Mouse, Goofy en nog vele anderen. Echter moest je hier tot een half jaar op voorhand boeken om nog een plaatsje te krijgen tijdens je verblijf. Het restaurant heeft immers een beperkt aantal plaatsen.

Dit probleem wordt aangepakt. Het ontbijt met Disney figuren zou verplaatst worden naar Plaza Gardens, dat aan het einde ligt van Main Street USA. Plaza gardens is momenteel een buffet restaurant met een grotere capaciteit als Café Mickey.

Om hier te kunnen ontbijten, heb je dus een toegangsticket nodig tot de parken, maar het restaurant is ook toegankelijk tijdens de extra magische uren.

Café Mickey zal uiteindelijk gesloten worden en een nieuwe thema-restaurant zal zijn plaats innemen. Over welk thema het gaat, is nog niet bekend.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.