Reclame

Disney figuren terug naar de Disney hotels

Goed nieuws voor wie in een Disney hotel verblijft!
2 minuten om te lezen
Goed nieuws als je een verblijf hebt geboekt in een Disney hotel! Mickey en Minnie Mouse, Goofy en nog vele andere Disney figuren staan je opnieuw op te wachten in de lobby van je hotel.

Sinds eind 2014 waren de Disney figuren niet meer in de hotels te zien, maar wel tijdens de Extra Magische Uren in de parken. Hier kan je dan met hun op de foto terwijl de andere reguliere Gasten nog niet in het park mochten.

De verplaatsing van de hotels naar de parken werd door vele Gasten als een gemis ervaren en niet als een leuke extra op hun verblijf. Disneyland Parijs heeft nu geluisterd naar de feedback en vanaf 28 maart 2017 keren de Disney figuren dus terug naar de lobby van je hotel, behalve die van Disney's Davy Crockett Range.

Als je 's ochtends naar het ontbijt gaat, heb je al de mogelijkheid om hun tegen te komen en met hun op de foto te gaan.

Ontmoet de Disney figuren

Niet alleen in de Disney hotels kan je Disney figuren ontmoeten, maar je favorieten helden zijn natuurlijk ook in de parken te vinden! Er zijn in totaal 15 vaste locaties over beide parken waar Mickey, Minnie, Marie, Goofy etc aanwezig zijn samen met een professionele fotograaf van Disney PhotoPass. Naast de vaste locaties lopen er af en toe ook Disney figuren door de parken.

De tijdstippen vindt je in de programma's die je overal in de parken en shops kan krijgen.

Verder heb je ook nog restaurants waar je met de Disney figuren kan dineren. Terwijl je eet komen ze even bij jou aan tafel zitten of doen eens dansje met je. Je hebt dus alle tijd om met hun te babbelen, een handtekening te vragen of om een fotootje te maken.

Zie ook: Maaltijden met de Disney figuren.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.