Disney-fan teleurgesteld door Marvel-kamer met uitzicht op vuilnis

In het vernieuwde Marvel-hotel
4 minuten om te lezen
Op 21 juni 2021 opende het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel haar deuren. Vele Disney-fans hadden een kamer geboekt om de nieuwigheden te ontdekken. Één Disney-fan was zeer ontgoocheld nadat hij een kijkje uit het raam nam.

Het was toevallig een Disney-fan van de populaire website ED92, die dagelijks berichten uit Disneyland Paris. Het bericht ging dan ook al snel de ronde op sociale media. Eerst was er geen vuiltje aan de lucht en werden er foto's gedeeld van een mooie hotelkamer.

Totdat de fan uit het raam keek en ontdekte dat hij uitkeek op een terrein met bouwmateriaal en vuilnis. "Dit is ons magische uitzicht vanuit onze kamer in het viersterrenhotel New York - The Art of Marvel, dat vanavond officieel werd geopend", staat te lezen. Een overnachting in het hotel is niet goedkoop. De Disney-fan betaalde voor één nacht maar liefst €663.

dlp-marvel-hotel-kamer-vuilnis-01.jpg

Na een klacht bij de receptie werd een andere kamer toegewezen met een zicht op het plein voor het hotel, met terrasjes en bomen. Het hotel had in juni 2020 al klaar moeten zijn, maar door de Coronacrisis liepen de werken vertraging op. Waarom er een jaar later nog zoveel materiaal en vuilnis is achtergebleven, is een raadsel.

dlp-marvel-hotel-kamer-view-01.jpg

Foto's: ED92.

Nieuw! Chalets met winterse lekkernijen in Fantasyland

22 november 2022 22:07

Bob Igor opnieuw CEO bij The Walt Disney Company

22 november 2022 20:51

Disneyland Paris wint twee IAAPA Brass Ring Awards

19 november 2022 20:07
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.