Reclame

Disney D-Light show wint prijs 'Best Live Entertainment 2022'

Een unieke drone-show voor de gasten.
5 minuten om te lezen
Op 14 september 2022 kreeg de drone-show Disney D-Light de prijs voor 'Best Live Entertainment 2022' op de Park World Excellence Awards in Londen. De show werd speciaal gemaakt voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

De drone-show D-Light is een samenwerking tussen Disneyland Parijs en het in Bordeaux gevestigde Dronisos, een Europese leider in drone-shows. De ontwikkeling van de show heeft meer dan acht maanden geduurd. Disney D-Light was voor het eerst te zien op 6 maart 2022, wanneer de festiviteiten voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris van start gingen. Elke avond kunnen gasten van de prachtige drone-show genieten, voor de avondshow Disney Illuminations, in combinatie met projecties op het kasteel en prachtige muziek.

"Namens alle teams die aan Disney D-Light hebben gewerkt, is het een eer om deze prijs te ontvangen", zegt Ben Spalding, producer van de Disney D-Light-show. "We zijn erg trots op deze prestatie - er is geen betere manier om de dag af te sluiten in het Park ter ere van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs!"

Heb je nog geen kans gehad om de show te bekijken? De festiviteiten voor de 30e verjaardag zijn verlengd tot 30 september 2023.

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.