Reclame

Disney D-Light show wint prijs 'Best Live Entertainment 2022'

Een unieke drone-show voor de gasten.
1 minuut om te lezen
Op 14 september 2022 kreeg de drone-show Disney D-Light de prijs voor 'Best Live Entertainment 2022' op de Park World Excellence Awards in Londen. De show werd speciaal gemaakt voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

De drone-show D-Light is een samenwerking tussen Disneyland Parijs en het in Bordeaux gevestigde Dronisos, een Europese leider in drone-shows. De ontwikkeling van de show heeft meer dan acht maanden geduurd. Disney D-Light was voor het eerst te zien op 6 maart 2022, wanneer de festiviteiten voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris van start gingen. Elke avond kunnen gasten van de prachtige drone-show genieten, voor de avondshow Disney Illuminations, in combinatie met projecties op het kasteel en prachtige muziek.

"Namens alle teams die aan Disney D-Light hebben gewerkt, is het een eer om deze prijs te ontvangen", zegt Ben Spalding, producer van de Disney D-Light-show. "We zijn erg trots op deze prestatie - er is geen betere manier om de dag af te sluiten in het Park ter ere van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs!"

Heb je nog geen kans gehad om de show te bekijken? De festiviteiten voor de 30e verjaardag zijn verlengd tot 30 september 2023.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.