Reclame

Disney+ in België beschikbaar vanaf september 2020

Het grote moment komt er eindelijk aan
1 minuut om te lezen
Eindelijk heeft Disney+ een releasedatum voor België gecommuniceerd. Op de sociale media website Twitter verscheen het bericht dat Disney's nieuwste streamingdienst vanaf september 2020 beschikbaar zal zijn. Iets later dan verwacht.

Eerdere berichten ging uit van een lanceringsdatum in de zomer. Er werd nog even gehoopt dat Disney+ sneller beschikbaar zou zijn door de Coronacrisis, want het zijn immers gouden tijden voor streamingplatformen, maar dat lijkt dus niet te lukken. Op Twitter werd vermeld dat we in september 2020 de start van de streamingdienst kunnen verwachten. Een exacte datum is nog niet vermeld.

Disney+ lanceerde het platform in november 2019 in de Verenigde Staten, Canada en buurland Nederland. Nederland mocht het zelfs al iets eerder testen. De dienst was zo populair dat ze al snel over de 10 miljoen abonnees gingen. Op 24 maart 2020 werden het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Zwitserland, Italië, Ierland en Duitsland toegevoegd. De lancering in Frankrijk werd uitgesteld naar 7 april 2020 door de Coronacrisis. Ondertussen heeft Disney+ de kaap van 50 miljoen abonnees al overschreden. Ter referentie, Netflix heeft 180 miljoen abonnees.

Disney+ zal € 6,99 per maand kosten, of € 69,99 jaarlijks. Fans worden vooral blij van series zoals 'The Imagineering Story' waarbij je de ontwerpers van de Disney-parken kunt volgen en 'The Mandalorian', een Star Wars-serie.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.