Reclame

Deze drie shows zijn vanaf januari tijdelijk niet te zien

Het entertainmentaanbod wordt terug een beetje kleiner
1 minuut om te lezen
Vanaf januari neemt de drukte in de Disney Parken meestal af. De feestdagen zijn voorbij en iedereen moet terug aan het werk of naar naar school. Disneyland Paris heeft daarom, en door de huidige Coronamaatregelen, besloten om enkele shows tijdelijk niet meer aan te bieden.

De eerste show is The Lion King show: Rhythms of the Pride Lands in het vernieuwde Frontierland Theater (Disneyland Park). Deze zal vanaf 10 januari 2022 tot 23 februari 2022 niet te zien zijn. Verder zijn er ook geen voorstellingen meer van Disney Junior Dream Factory in het Walt Disney Studios Park vanaf 10 januari 2022 tot 19 februari 2022. Disney gebruikt deze tijd voor een onderhoud aan de gebouwen en podia en voor repetities van nieuwe acteurs.

Het entertainmentaanbod wordt daarmee een pak kleiner, maar er is goed nieuws voor fans van de parade. De Disney Stars on Parade komt terug vanaf 10 januari 2022, wanneer het kerstseizoen is afgelopen. Door de huidige Coronamaatregelen zal ook Disney Illuminations vanaf 3 januari 2022, slechts enkele weken na de terugkeer, tijdelijk niet meer te zien zijn.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.