Reclame

Deze attracties verdwijnen uit het Walt Disney Studios Park

De uitbreidingen hebben ook gevolgen...
2 minuten om te lezen
Het Walt Disney Studios Park zal de komende jaren verdubbelen in grootte, maar dit heeft ook gevolgen voor de bestaande attracties van het park. Sommige attracties zijn namelijk niet meer te zien op de concept-art die online werd geplaatst.

Op de concept-art ontbreekt bijvoorbeeld de stuntshow 'Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular' waarbij snelle auto's over het decor racen en stuntmannen uit brandende gebouwen springen. Disney heeft eerder al laten weten dat deze show te duur werd voor het publiek dat ernaar kwam kijken.


Studio Tram Tour: Behind the Magic is ook niet meer te zien. Tijdens de rit wordt je uitgelegd hoe een film wordt gemaakt en rij je in een treintje langs grote sets van gedateerde films zoals Armageddon, Dinotopia en Reign of Fire. Sinds de opening van het themaland Toon Studio werd deze attractie al verkort. Grote reden waarom deze attractie toch nog populair was, is de scène waarbij een vrachtwagen vuur vat en daarna een overstroming volgt.

Als laatste is ook 'Armageddon: les Effets Spéciaux' niet meer te zien op de tekening. Tijdens deze attractie beleef je een dagje op de set van de film Armageddon.

Eerder werd al aangekondigd dat Rock 'n' Roller Coaster een update zal krijgen met een Marvel-thema. Deze achtbaan zal dus niet verdwijnen.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.