Reclame

De Quinjet is geland in het Walt Disney Studios Park

Avengers Campus is bijna klaar!
1 minuut om te lezen
Marvel Avengers Campus zal in de zomer van 2022 openen als deel van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Op de centrale hub van het themaland is nu de Quinjet geland, het vliegtuig van de Avengers.

De Quinjet werd 's nachts op de centrale hub geplaatst tussen de Iron Man-achtbaan en de Spider Man-attractie en vormt het perfecte centrale punt van het nieuwe Marvel themaland. Door de plaatsing van het vliegtuig krijgt Marvel Avengers Campus nu echt wel vorm.

Het vliegtuig van de Avengers werd opnieuw ontworpen door Disney en is gebaseerd op de Marvel-strips en -films. Voor de bouw deed Disney beroep op het Britse bedrijf UK Loco, die eerder ook al meewerkte aan de attracties Crush's Coaster en Ratatouille.

"We zochten naar een symbool van onderlinge verbinding", zegt Scot Drake van Walt Disney Imagineering, "De Quinjet een krachtig middelpunt dat gasten zal aanmoedigen om hun innerlijke superheld te laten zien".

Marvel Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park zal het derde Marvel-themaland ter wereld zijn dat geopend zal worden. Je kan een Avengers Campus vinden in Disney California Adventure in het Amerikaanse Disneyland Resort en in Stark Expo in Hong Kong Disneyland.

Bij de opening zal je hier twee nieuwe attracties, een winkel, een restaurant en meet en greet locatie kunnen vinden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.