Reclame

De nieuwste lekkernijen

Koekjes, muffins, popcorn, hamburgers.... noem het maar op!
5 minuten om te lezen
Voor de vieringen van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn er niet alleen nieuwe shows en parades, maar ook nieuwe lekkernijen en souvenirs.

Er is een nieuw hamburger menu voor € 15.99 waarin een lekkere hamburger zit met op het broodje het logo van de 25e verjaardag, vergezeld van frietjes of salade, een drankje en een appel crumble met caramel als dessert. Je kan ook Chicken Nuggets krijgen in de vorm van een ster voor € 7.99.

Liever een snack tussendoor? Op Main Street U.S.A. staan standjes waar je blauwe en witte popcorn kan kopen in een bijpassende beker ofwel een rode of blauwe gesuikerde appel.

Voor je warme of koude dranken, is er een nieuwe blauwe beker met daarop Mickey, Minnie en Goofy (€ 10.99) en zijn er speciale rietjes met Disney figuren (€ 4.99).

Coca Cola heeft speciaal voor de 25e verjaardag nieuwe flesjes ontworpen met daarop het logo van Disneyland Parijs. Echte collector-items! Wil je de 2 flesjes (gewone Coca Cola en Coca Cola Zero) in een speciale collectors doos, dan betaal je daarvoor € 35.

En dat is nog niet alles! Bij de winkel Boardwalk Candy Palace zijn de patissiers weer aan de slag gegaan! Zo heb je een koekje in de vorm van Mickey Mouse waarvan de oren zijn gedipt in Nutella of 2 soorten koekjes waarin de vorm van Mickey Mouse gevuld is met Nutella of frambozen.

Verder heb je nog verschillende soorten muffins. 

(foto's ED92 & Hello Disneyland)

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43

Ontmoet The Mandalorian en Grogu tijdelijk in Disneyland Paris

2 maart 2023 14:45

Vier de nieuwe film Ant-Man and The Wasp: Quantumania in Avengers Campus

17 februari 2023 21:56
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.