Reclame

De Mark Twain lijkt klaar voor de sloop

De rondvaartboot ligt er zeer vervallen bij.
1 minuut om te lezen
De Mark Twain, de rondvaartboot van de attractie Thunder Mesa Riverboat Landing, lijkt wel uit een horrorfilm te komen. Uit recente foto's van fansite ED92 blijkt dat de boot klaar is voor de sloop. Thunder Mesa Riverboat Landing is momenteel gesloten voor renovatie.

Vorige week kwam het schip ineens terug tevoorschijn in Frontierland naast de attractie Big Thunder Mountain. Wat de plannen van Disneyland Parijs zijn met de Mark Twain is niet geweten. De Mark Twain maakt waarschijnlijk plaats voor de Molly Brown die naar het  Het schip lijk alleszins klaar voor de sloop. De verf laat los, gaten in de omheining werden opgevuld met stukken hout en zelfs de grotere vervallen delen werden afgedekt met een wit doek. Het leek wel een scène uit een horrorfilm. Als de nabij gelegen attractie Phantom Manor niet gesloten was voor onderhoud, dan had het nog een publiciteitsstunt kunnen zijn.

De afgelopen jaren voer enkel de Molly Brown, het broertje van de Mark Twain, op de Rivers of the Far West. Thunder Mesa Riverboat Landing is de komende weken gesloten voor onderhoud.

[DISNEYLAND PARIS] Lundi on vous faisait découvrir des photos du Mark Twain, cette fois-ci retour en vidéo. Attention âmes sensibles s'abstenir en effet certaines images peuvent heurter la sensibilité des plus attachés à ce magnifique bateau.

Geplaatst door ED92 op woensdag 10 januari 2018

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.