Reclame

De #MagicKeepers van het Nature and Environment-team

Zij zorgen ervoor dat alles er goed uitziet.
1 minuut om te lezen
Terwijl de meeste mensen thuis zitten in deze light lockdown, zijn er ook mensen die ervoor zorgen dat Disneyland Paris er nog steeds tip top blijft uitzien. De Magic Keepers zijn een select groepjes van Cast Members die dagdagelijks ervoor zorgt dat de magie bewaard blijft.

Zo ook de Cast Members van het Nature and Environment-team. Zij zorgen ervoor dat de groene ruimtes in de parken mooi en proper blijven. De lente is immers een belangrijke periode om nieuwe perken in de zaaien en te voorzien van nieuwe plantjes. De prachtige kleuren zorgen ervoor dat Disneyland Paris er nog mooier bij ligt.

Het team zorgt voor de duizenden bloemen, struiken en bomen die de Disney-parken tot leven laten komen met schoonheid en biodiversiteit. Het hele jaar door zijn meer dan 130 tuiniers en boomkwekers bezig innovatieve en duurzame initiatieven te bedenken om deze biodiversiteit te stimuleren. Ze zijn verantwoordelijk voor meer dan 400 hectare groen en natuurlijk voor de magie van de natuur te behouden in Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.