Reclame

De langste parade en grootste vuurwerkshow tijdens New Years Eve Party

2017 werd in stijl afgesloten
1 minuut om te lezen
2018 werd alvast goed ingezet in Disneyland Parijs tijdens de eerste exclusieve New Years Eve Party met de langste parade ooit en een grote vuurwerkshow.

Gasten met een party ticket konden genieten van de vele attracties die speciaal langer open bleven in alle thema-landen en een heuse dance party aan de ingang van Star Tours in Discoveryland. Verspreid over het volledige Disneyland Park kwamen talrijke Disney-figuren naar buiten om mee te vieren waaronder Olaf, Anna, Elsa, R2D2, Darth Vader, Mickey, Minnie, Goofy en nog vele andere.

Één van de hoogtepunten was de langste parade ooit in de geschiedenis van Disneyland Parijs. Voor de gelegenheid werden alle oude praalwagens terug vanonder het stof gehaald. Praalwagens uit Disney's Stars 'n' Cars, Disney Magic on Parade, The Wonderful World of Disney Parade en Disney's Once Upon a Dream Parade doen mee in The Incredible New Year's Eve Parade. In totaal waren er ruim 50 Disney-figuren en meer dan 100 dansers te zien.

Iets voor middernacht was Central Plaza de place to be. Dankzij extra lanceerplatformen voor en langs het kasteel van Doornroosje werden de Gasten getrakteerd op een groot vuurwerkshow.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.