Reclame

De laatste Forest of Enchantment

Een Disney muzikaal avontuur
1 minuut om te lezen
Vanaf 10 februari 2016 organiseerde Disneyland Parijs in het Chaparral Theater de Disney musical 'The Forest of Enchantment'. Een magisch avontuur waarin verschillende Disney figuren en liedjes aan bod kwamen.

Verdeelde meningen

Sinds de start van de musical waren de meningen zeer uiteenlopend. Van de beste musical ooit, tot de slechtste. Het was de eerste musical die volledig in het Engels werd opgevoerd en exclusief in Disneyland Parijs. Later werd er geëxperimenteerd met enkele liedjes in het Frans. Uiteindelijk werd het een mix van de twee talen.

De musical speelt zich af in een betoverd bos. Een verteller neemt je mee door middel van verschillende scènes en vertelt je over de geheime van het bos. Hij doet dit met de verhalen van Pocahontas, Tarzan, Jungle Book, Rapunzel en Brave. De musical brengt een ode aan de natuur door middel van de legendarische liedjes uit de films.

Gisteren, op 8 mei 2016, werd de laatste voorstelling gegeven. Wat het volgende doel van het Chapparal Theater zal zijn, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal hier een Frozen Summer Musical worden opgevoerd.

The Chapparal Theater

The Chapparal Theater bevindt zich in Frontierland in het Disneyland Park. De musical duurt ongeveer 20 minuten en wordt meermaals per dag opgevoerd.

Het theater bestaat al sinds 1995 en werd origineel The Chapparal Stage genoemd en was een modern outdoor podium met houten bankjes. In 1997 werd het zitgedeelte overdekt en een jaar later ook het podium. Zo werd alles beschermd tegen de natuurelementen.

Trailer

Dit is de officiële trailer van de musical.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.