Reclame

De hitte slaat toe: parade en shows geannuleerd, attracties gesloten

De Disney-parken kreunen onder de hitte.
5 minuten om te lezen
Het is vandaag met maxima tot 43 graden de warmste dag van de week, waarschijnlijk ook van het jaar. Hierdoor is Disneyland Parijs genoodzaakt enkele wijzigingen door te voeren aan het entertainmentprogramma. Zo gaan de meeste shows niet door en zijn er enkele attracties gesloten.

Bij de verschillende meet 'n' greet locaties werden alle Disney-figuren met een pluche pak, zoals Pluto, Marie, Winnie de Poeh, Timon en Baloe vervangen door zogenaamde 'face characters', waarbij het gezicht van de persoon zichtbaar is. Enkele face characters zijn bijvoorbeeld Rapunzal, Meride, Mary Poppins en Sneeuwwitje. De meeste meet 'n' greets voor de rest van de dag zijn geannuleerd.

Hetzelfde nieuws voor de openluchtshows van het nieuwe 'The Lion King & Jungle Festival'. Alle voorstellingen van Timon's "MataDance", The Jungle Book Jive Parade, Rhythms of the Pride Lands zijn geannuleerd. Ook de avondparade Disney Stars on Parade en de stuntshow Moteurs... Action! in het Walt Disney Studios Park gaan niet door.

Door de enorme warmte kunnen ook enkele attracties het niet meer aan. Zo zijn de volgende attracties gesloten:

  • Orbitron
  • Casey Jr. - le Petit Train du Cirque
  • Le Pays des Contes de Fées
  • Les Voyages de Pinocchio
  • RC Racer
  • Toy Soldiers Parachute Drop

Doorheen het park staan er verschillende vernevelaars. Afkoelen kan je doen in de zwembaden van Disney-hotels, in de winkels of in eendark-ride zoals Peter Pan's Flight, Star Tours of Crush's Coaster.

COO van Disneyland Paris Daniel Delcourt geeft fakkel door

17 maart 2023 21:33

Ontwerp nieuwe lobby Disneyland Hotel online verschenen

4 maart 2023 15:02

Eerste blik op muurschildering voor 'Luca' ruimte in Pizzeria Bella Notte in Disneyland Parijs

2 maart 2023 23:11
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.