Reclame

Cowboy Cookout Barbecue Restaurant sluit opnieuw door weinig bezoekers

Het is rustig in Disneyland Paris
1 minuut om te lezen
Volgens geruchten zou het restaurant 'Cowboy Cookout Barbecue' haar deuren sluiten vanaf 6 september. Omdat het super rustig is in Disneyland Paris, zou de nood voor een extra geopend restaurant niet hoog zijn.

Het restaurant is gelegen in Frontierland (Disneyland Park). Op het menu staan Texaanse gerechten met aandacht voor vegetariërs. Zo kon je een bordje met vegan chilli, aardappeltjes en maïsbrood krijgen. Voor liefhebbers van vlees was er een bordje met gerookte kip, ribbetjes, een worstje, BBQ-saus en aardappeltjes en de visliefhebbers konden kiezen voor gerookte zalm met honing en aardappelen.

Vanaf september ziet Disneyland Paris jaarlijks de bezoekersaantallen dalen. De meeste mensen moeten terug gaan werken of naar school gaan. Hierdoor worden de openingsuren van de restaurants en de parken aangepast.

Het aanbod in Disneyland Paris verminderd.. Eerder werd the show 'The Jungle Book Jive' al uitgesteld omdat twee van de acteurs positief testte op het Coronavirus en ook de show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' is tot nader order uitgesteld.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.