Reclame

Concept van nieuwe Marvel themaland online verschenen

Spider-Man komt naar Disneyland Parijs!
7 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft een nieuwe concept-art getoond van het nieuwe Marvel themaland in het Walt Disney Studios Park. Hierop is te zien dat het huidige Backlot volledig wordt omgetoverd met nieuwe attracties, winkel en restaurants gebaseerd op Marvel-figuren zoals Iron Man, Sider-Man en The Avengers.
dlp-marvel-themaland-wds-01.jpg

Links op de foto zien we nieuwe restaurants, winkels en meet 'n' greet locaties waar je Marvel-figuren zoals Captain America, Captain Marvel, Iron Man, Docter Strange en Black Phanter kan ontmoeten. Momenteel ligt hier nog Café Café, Restaurant Des Stars en Blockbuster Café.

Rechts op de foto zien we de een nieuwe, high tech, Spider-Man attractie op de plaats waar nu 'Armageddon: Les Effets Spéciaux' ligt. Armageddon sluit definitief in April 2019. Op de achtergrond kan je een gebouw zien met hetlogo van The Avengers. Welke attractie dit zal worden, is nog niet bekend, maar het vervangt 'Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular'.

In het midden (achteraan) zien we een nieuwe voorkant voor Rock 'n' Roller Coaster. De voorkant wordt bedekt met nieuwe, grote videoschermen. Aan de track van de achtbaan zal niets veranderen, maar het thema wordt gebaseerd op Iron Man.

"Fans hoeven niet te wachten op de opening van het nieuwe gebied om meer Marvel in Disneyland Paris te beleven.", vertelt Disneyland Parijs in een persbericht. Op 23 maart 2019 kan je in het Walt Disney Studios Park genieten van het Marvel Season of Super Heroes met spectaculaire shows en entertainment.

Naast eenMarvel themaland, krijgt het Walt Disney Studios Park de komende jaren ook nog een Frozen en Star Wars themaland.

dlp wds uitbreiding

Disneyland Paris brengt bekende muziek uit op LP (Vinyl)

30 januari 2023 14:42

De avondshow Disney Dreams keert terug naar Disneyland Paris

10 januari 2023 22:17

Van deze twee restaurants in Disneyland Paris nemen we afscheid

8 januari 2023 20:25
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.