Concept van nieuwe Marvel themaland online verschenen

Spider-Man komt naar Disneyland Parijs!
6 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft een nieuwe concept-art getoond van het nieuwe Marvel themaland in het Walt Disney Studios Park. Hierop is te zien dat het huidige Backlot volledig wordt omgetoverd met nieuwe attracties, winkel en restaurants gebaseerd op Marvel-figuren zoals Iron Man, Sider-Man en The Avengers.
dlp-marvel-themaland-wds-01.jpg

Links op de foto zien we nieuwe restaurants, winkels en meet 'n' greet locaties waar je Marvel-figuren zoals Captain America, Captain Marvel, Iron Man, Docter Strange en Black Phanter kan ontmoeten. Momenteel ligt hier nog Café Café, Restaurant Des Stars en Blockbuster Café.

Rechts op de foto zien we de een nieuwe, high tech, Spider-Man attractie op de plaats waar nu 'Armageddon: Les Effets Spéciaux' ligt. Armageddon sluit definitief in April 2019. Op de achtergrond kan je een gebouw zien met het logo van The Avengers. Welke attractie dit zal worden, is nog niet bekend, maar het vervangt 'Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular'.

In het midden (achteraan) zien we een nieuwe voorkant voor Rock 'n' Roller Coaster. De voorkant wordt bedekt met nieuwe, grote videoschermen. Aan de track van de achtbaan zal niets veranderen, maar het thema wordt gebaseerd op Iron Man.

"Fans hoeven niet te wachten op de opening van het nieuwe gebied om meer Marvel in Disneyland Paris te beleven.", vertelt Disneyland Parijs in een persbericht. Op 23 maart 2019 kan je in het Walt Disney Studios Park genieten van het Marvel Season of Super Heroes met spectaculaire shows en entertainment.

Naast een Marvel themaland, krijgt het Walt Disney Studios Park de komende jaren ook nog een Frozen en Star Wars themaland.

dlp wds uitbreiding

Disney Interstat Boekje Baby's Eerste Jaar - Girl
Disney | Nederlands | Bindwijze overig | 8712048303716 | Winnie de Poeh

€ 12,5

Speelkleed Bright Starts - Disney Winnie the Pooh, Happy as can Bee
Bright starts | 0 - 2 jaar

€ 79,0

Disney Pooh Story of Hunny Zonnescherm set van 2
Disney | 4,4 x 18,4 x 23,1 cm | geel

€ 14,49

Disney Winnie the Pooh en vrienden Telpakket
DisneyVervaco | 15 - 80 jaar | Borduren

€ 29,95

Winnie the Poeh knuffel 30 cm (Originele 2019 filmeditie uit Christoper Robin!) - pluche knuffel classic retro - Disney knuffels Winnie de Poeh / Winnie the Pooh - Speelgoed voor kinderen - Official Merchandise
Disney | Winnie de Poeh | Disney

€ 20,0

Alle maatregelen van Disneyland Paris tegen het Coronavirus op een rij

11 maart 2020 22:09

Disneyland Paris zet gratis digitaal boek over erfgoed online

30 maart 2020 17:03

Nieuwe luchtbeelden tonen een leeg Disneyland Paris

24 maart 2020 21:57
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.