Reclame

Concept Art toont nieuw beeld LED-scherm bij Iron Man attractie

Een nieuwe blik achter de schermen.
1 minuut om te lezen
MCM Comic Con, een fictiefan-conferentie in Londen, heeft een nieuwe concept art online gezet van het grote LED-scherm bij de Iron Man attractie. Deze concept art geeft weer waarvoor het scherm gebruikt zal worden.

MCM deed dit in een tweet over de conferentie, die van vrijdag 27 mei tot en met zondag 29 mei 2022 plaats zal vinden. Tijdens de conferentie zal er een panel plaatsvinden bestaande uit Walt Disney Imagineers. Zij zullen praten over het verhaal achter Avengers Campus in Disneyland Paris.

Op de concept art zien we hoe het scherm gebruikt zal worden. De stem van de robot F.R.I.D.A.Y. zal visueel worden weergeven. F.R.I.D.AY. is een artificiële intelligentie en de persoonlijke assistent en bondgenoot van de superheld Iron Man. Of de stem ook hoorbaar is voor de attractie, is nog niet geweten.

De Iron Man attractie is een overlay van de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster. De baan is ongewijzigd. Vanaf 20 juli 2022, wanneer het nieuwe themaland zal openen, gaat de achtbaan door het leven als 'Avengers Assemble: Flight Force'.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.