Reclame

Compensatie en nieuwe regels voor houders van een jaarpaspoort

Wat kies jij?
4 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft gehoor gegeven aan de klachten die houders van een jaarpaspoort hadden. Sinds het nieuws van de heropening van de Disney Parken, was een stormloop op reservatie waardoor de komende maanden snel vol zaten.

Al snel werd er beslist om op 15 en 16 juni 2021 speciale soft-openings te organiseren voor houders van een jaarpaspoort. Maar hier heeft Disneyland Paris het niet bij gelaten. Vanaf 4 juni mag je nog maximum 3 reservaties hebben. Een vierde wordt automatisch geweigerd. 

"We zijn er ons van bewust dat de nieuwe voorwaarden anders zijn dan je bent gewend van ons", laat Disneyland Paris weten in een verklaring. "Om je te bedanken voor je begrip, verlengen we automatisch je jaarpaspoort". Iedereen krijgt nog eens 60 dagen extra, bovenop het aantal dagen dat je al kreeg door de sluiting van de parken.

Wil je liever je jaarpaspoort opzeggen? Dat kan tot 10 juni 2021 via https://bit.ly/3uP2CTI. Je krijgt je resterende dagen dan gewoon terugbetaald. Doe je dit niet? Dan wordt je jaarpaspoort automatisch verlengd.

Disneyland Paris brengt bekende muziek uit op LP (Vinyl)

30 januari 2023 14:42

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

12 januari 2023 21:43

De avondshow Disney Dreams keert terug naar Disneyland Paris

10 januari 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.