Reclame

Cast Members brengen de magie tot leven

Kijk jij er weer naar uit?
1 minuut om te lezen
Nog even en de poorten van Disneyland Paris openen terug. Vanaf 15 juli 2020 kan je terug van de magie van Disney genieten, na een sluiting van ongeveer vier maanden. In de tussentijd zijn de Cast Members al begonnen aan de voorbereidingen.

De Cast Members zorgen ervoor dat het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park er weer tiptop bijliggen. Zo worden de laatste likjes verf aangebracht, de straten en attracties schoongemaakt en de diverse perkjes opnieuw beplant. Ook de hotels en restaurants worden in gereedheid gebracht.

Om al het werk dat de Cast Members nu doen in de kijker te zetten, heeft Disneyland Paris twee nieuwe video's online gezet om hun te bedanken en hun waardering te tonen voor het harde werk.

In de eerste video zien we hoe de Cast Members de straten schoonvegen, de rekken in de winkels terug aanvullen, de tafels in de restaurants klaarzetten en de attracties testen. Je kan het pixiestof al zien vliegen!

In de tweede video zien we hoe de Cast Members terug van hun normale kleren in hun outfit kruipen die ze dragen in de Disney-parken. Op de tonen van het liedje "We're on our way" maken ze zich klaar om iedereen een geweldige dag in Disneyland Paris te laten beleven.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.