Reclame

Cars thema Studio Tram Tour en nieuwe Mickey show uitgesteld

Naar later dit jaar
1 minuut om te lezen
Het nieuwe Cars-thema van de Studio Tram Tour in het Walt Disney Studios Park is uitgesteld. Normaal zouden de werken in de zomer van 2020 worden afgerond, maar de Coronacrisis heeft roet in het eten gegooid. Disney verwacht dat gasten de attractie kunnen bezoeken in het najaar.

Het nieuwe thema zal gebaseerd worden op de Pixar-film Cars waarin Lightning McQueen de hoofdrol zal spelen. In de meest bekende scène 'Catastrophe Canyon' wordt de exploderende truck vervangen door Mack, de truck die in de films voorkomt. Verder zijn talrijke scènes verwijderd en werd de route ingekort. Zo werd de 'Londen scène' verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe boulevard die in het park komt te liggen.

De attractie krijgt een nieuwe ingang grenzend aan het themaland Toy Story Playland, een volledig nieuw decor met werkende waterbronnen, nieuwe wagentjes en muziek. In het najaar van 2020 zal de nieuwe attractie openen onder de naam 'Cars Route 66: Road Trip'.

Verder wordt de nieuwe show van Mickey 'Disney Junior Dream Factory' uitgesteld. De show zou normaal te zien zijn in het Walt Disney Studios Park. Het gebouw waar vroeger de show 'Disney Junior Live on Stage' werd getoond, zou omgedoopt worden tot 'Studio D'. In deze 20-minuten durende, interactieve show kunnen kinderen en hun familie de 'Droomfabriek' ontdekken en meezingen en dansen met Disney-figuren zoals Mickey, Minnie en Timon.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.