Reclame

Café Mickey wordt nieuwe Franse brasserie 'Rosalie'

Bye bye Disney Figuren
6 minuten om te lezen
Disney Village zal de komende jaren een enorme metamorfose ondergaan met nieuwe restaurants, café's en winkels. Disneyland Paris heeft nu de eerste plannen bekent gemaakt. In 2023 zal Café Mickey vervangen worden door een Franse brasserie 'Rosalie'.

Op het einde van 2022 sluit Café Mickey voorgoed haar deuren om plaats te maken voor een nieuwe brasserie. Brasserie Rosalie zal in totaal 500 plaatsen hebben verdeelt over twee verdiepen met een restaurant en een bar. Je hebt dus ook de mogelijkheid om enkel iets te drinken. In de zomer kan je plaatsnemen op een terras met zicht op Lake Disney.

bar-brasserie-Rosalie-disney-village-2.jpeg

De nieuwe brasserie serveert vooral gerechten uit de Franse keuken en zal gerund worden door de Franse Groupe Bertrand, die meerdere brasseries in Parijs heeft. "We introduceren een nieuw, fris concept dat de culinaire ervaring van onze gasten zal verbeteren", laat Disney weten.

Voor de haastige gasten, of als je graag je eten ergens wilt opeten is er take-away voorzien via een apart venster aan de linkerkant van de hoofdingang met authentieke Franse gebakjes, broodjes en salades.

bar-brasserie-Rosalie-disney-village-3.jpeg

Op de concept art is 'Ouvert à toute heure' te lezen. Dit kan een indicatie zijn dat de nieuwe brasserie dag en nacht geopend zal zijn. Of dit werkelijk zo zal zijn, is natuurlijk af te wachten. De Disney Figuren zullen hoogstwaarschijnlijk ook niet meer te zien zijn.

Café Mickey is al sinds de start van de Coronacrisis gesloten. Eens de transformatie van Disney Village voltooid is, zullen er meerdere nieuwe restaurants en winkels te vinden zijn. Er komt ook een tweede straat.

bar-brasserie-Rosalie-disney-village-4.jpeg

Foto's: ED92 & Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.