Reclame

Buffalo Bill’s Wild West Show en enkele andere shows gooien de handdoek in ring

De shows maken plaats voor nieuw entertainment.
4 minuten om te lezen
In een email van Daniel Delcourt, Chief Operating Officer van Euro Disney SCA, laat in een email aan de Cast Members weten dat verschillende shows plaats moeten maken voor de toekomst. Deze zou bestaan uit seizoensshows.

Buffalo Bill's Wild West Show in Disney Village is een show dat je vanaf de opening van Disneyland Paris kon bezoeken en was onmiddellijk een groot succes. Terwijl Mickey en zijn vrienden het verhaal vertelde van Buffalo Bill, kon je genieten van een heerlijke, Texaanse BBQ. Nu, 28 jaar later, lijkt het dat de handdoek in de ring wordt gegooid. En dat is niet de enigste show.

buffalo-bills-wild-west-show-disneyland-paris.jpg

"Het doel is om de dinnershow Buffalo Bill's Wild West Show met Mickey en zijn vrienden in Disney Village, en de show Moteurs ... Action! Stunt Show Spectacular in het Walt Disney Studios Park klaar te maken voor de toekomst", laat Delcourt weten. "Ook het entertainment in Disney Village zal aangepast worden". De toekomst van het entertainment in Disneyland Paris zou seizoensgebonden worden. 

Cast Members die momenteel helpen met deze shows worden gerustgesteld. "We doen er alles aan om een nieuwe plaats voor hun te vinden", eindigt Delcourt. 

dlp-entertainment-cuts.jpg

Marvel Superhelden tijdelijk niet te zien in Avengers Campus

12 januari 2023 21:01

De avondshow Disney Dreams keert terug naar Disneyland Paris

10 januari 2023 22:17

Nieuwe droneshow "Avengers: Power the Night" tijdens Grote Finale 30e verjaardag in Disneyland Paris

10 januari 2023 21:47
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.