Reclame

Buffalo Bill's in Disney Village wordt Covid-testcenter

Handig voor als je getest moet worden.
1 minuut om te lezen
Gasten die in Disneyland Paris verblijven en een negatieve PCR-test nodig hebben om terug te keren naar huis, kunnen vanaf nu terecht in Disney Village. Vanaf 2 juli 2021 opende Disneyland Paris een Covid-testcenter in de voormalige gebouwen van Buffalo Bill's Wild West Show.

De testen worden afgenomen door een onafhankelijk bedrijf Loxamed, dat goedgekeurd werd door de Franse gezondheidsauthoriteiten. Disneyland Paris voorzit momenteel enkel de locatie, maar wilt hiermee gasten helpen die een negatieve PCR-test nodig hebben om terug te keren naar huis. Eerder moest je nog met de trein of metro naar Val D'Europe.

Een test laten afnemen kan van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds, op elke dag van de week. Voor je je kan laten testen, moet je eerst een afspraak maken op de website https://disney.loxamed.fr/.

Disneyland Paris benadrukt dat je voor het resort geen negatief PCR-test moet voorleggen. De dienst is er enkel om gasten te helpen terug naar huis te keren. Een PCR-test kost €69 per persoon. Het resultaat krijg je binnen de 24 uur. Franse gasten moeten enkel de administratieve kosten (€20) betalen. Toegang tot het gebouw kan via de ingang van de bioscoop.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.