Reclame

Bouwplaats Walt Disney Studios Park te zien op vernieuwde Google Maps

Kijk je even mee?
2 minuten om te lezen
Google Maps heeft zijn kaarten een update gegeven. Als je de functie 'Google Earth' inschakelt, kan je vernieuwde beelden zien van Disneyland Paris en er zijn enkele dingen die opvallen.

Zo zie je duidelijk waar het grote meer en de nieuwe themagebieden rond Star Wars en Frozen gaan komen. Momenteel is het nog een grote, groene vlakte, maar er zijn al wegen aangelegd zodat het werfverkeer makkelijk de toekomstige bouwplaats kan bereiken.

Verder kan je zien dat het Walt Disney Studios Park momenteel een grote bouwplaats is. Waar vroeger de attractie 'Armageddon: Les effects spéciaux' stond, is op deze foto een lege bouwplaats te zien. Ondertussen zijn de funderingen al gelegd voor de nieuwe Spider-Man attractie.

Een leuke extra is de trein die staat te wachten langs de attractie 'Indiana Jones et le Temple du Peril'. Disneyland Railroad is meer dan één jaar gesloten. De grootste reden hiervoor is de bouw van het nieuwe Frontierland Theater dat ondertussen al geopend werd. De treinsporen zijn echter nog niet terug aangelegd waardoor de trein nog even stil zal staan. Een tweede trein staat in het depot. Deze werd voor de werken ook al een tijdje niet meer gebruikt, waardoor er lange wachtrijen ontstonden.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.